gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A estrena capitans

El Juvenil A  ha triat els seus capitans per a la nova temporada.

El Juvenil A  ha triat els seus capitans per a la nova temporada.

Els de Manel Cazorla, que comencen la lliga en dues setmanes, ja han triat els que seran els líders del vestuari en la nova temporada que està a punt de començar. Roger Escribà, Aitor Serrano, Mohammed El Yaakoubi i Álex Segura seran els capitans del Juvenil A.

Aitor Serrano. Tarragona. 14/09/98

És un dels 4 capitans i segurament el que millor sap el que representa el Nàstic i el que implica aquesta samarreta. Porta al club des de baby i ha passat per totes les categories del futbol base grana fins a consolidar-se al Juvenil A. Davanter ràpid, amb un xut potent amb les dues cames i amb olfacte golejador. Serà la seva tercera temporada de Juvenil.

Álex Segura.  Reus. 17/08/99

El més jove dels 4 capitans. És el seu primer any al Juvenil A. Es tracta d’un mitja punta amb molta qualitat. L’any passat va ser el màxim golejador del Juvenil B i va marcar en el seu debut amb el Juvenil A de Divisió d’Honor. Com Serrano, ell també ha mamat nàstic des de ben petit ja que va començar a jugar de grana a la categoria baby.

Mohammed El Yaakoubi. Marroc. 17/08/98

Suma la seva segona temporada al Nàstic. L’any passat va ser una de les peces claus de l’ascens del Juvenil B a Nacional. Jugador de banda, destaca per la seva capacitat física i la seva velocitat. Va arribar a Tarragona provinent de l’amateur del Pla de Santa Maria i des del primer dia el seu treball i la seva humilitat el van convertir en un referent del Juvenil B.

Roger Escribà. Amposta. 11/06/98

Un altre dels puntals del Juvenil B la temporada passada. Pot jugar de central o de lateral i destaca per la seva alçada i la solidesa defensiva. A més, té un molt bon desplaçament de pilota, oferint moltes alternatives a l’hora de plantejar la sortida de la pilota des de camp propi.

gimnastic-ucrania