El Juvenil A guanya en el primer partit a casa

Els Juvenil A va superar dissabte al At. Baleares per un còmode 3-0 en un partit que van dominar de principi a fi.

Els grana afrontaven el primer partit com a locals amb moltes ganes de sumar després de la derrota en la primera jornada contra el potent Espanyol. Els locals, van sortir molt concentrats des del primer minut, sabedors que calia tenir el domini de la pilota si volien evitar que els balears es sentissin còmodes. Els primers 15 minuts però els juvenils no va ser capaços de dominar la possessió, permetent que el Baleares plantegessin un joc sense ritme. Amb el pas dels minuts els de Cazorla es van fer amb el control de la pilota, reduint les opcions dels visitants.

Un cop amb la pilota les ocasions no farien esperar i el Nàstic gaudiria d’oportunitats molt clares arribant amb comoditat per banda i controlant els intents de sortida a la contra per part del rival. El Balears, en canvi, tan sols van fer un xut amb perill en tot el partit, mentre que els locals haguessin pogut aconseguir fins hi tot algun gol més.

“Estic content amb el partit que hem fet. Els primers 15-20 minuts hem jugat al que ells volien però després hem estat capaços de controlar el joc i hem rendit a un gran nivell. Els tres punts són més que merescuts”.