gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A inicia el curs 2020-2021

28 jugadors en les primeres tres sessions

L’equip de Divisió d’Honor ha començat el treball de la nova temporada sota les ordres de Dani Vidal, tècnic que dirigirà per tercer any consecutiu el Juvenil A. En la primera setmana d’entrenaments hi han participat un total de 28 futbolistes.

Les sessions programades de la setmana inicial s’han realitzat el dilluns, dimecres i divendres pel matí. Mentre que per aquesta segona, s’entrenarà demà dilluns, dimarts i dijous.

La preparació continuarà durant el mes d’agost i setembre per arribar en un estat òptim a l’inici de la màxima competició juvenil, amb data per anunciar. El Nàstic s’enfrontarà davant els millors clubs de Catalunya, Aragó i Balears on es competirà per 11a temporada consecutiva amb l’objectiu d’incrementar aquesta xifra un any més.

Actualment 28 futbolistes han iniciat la pretemporada sota les ordres de Dani Vidal. D’aquests, 7 jugadors que repeteixen al Juvenil A, un total de 13 del Juvenil B 2019/2020, un del Juvenil C, tres que estan a prova i quatre incorporacions, arribades des del Villarreal CF, RCD Mallorca, EC Granollers i At. Sanluqueño.

gimnastic-ucrania