gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A rep al Manacor

Els de Manel Cazorla juguen dissabte, a partir de els 16 hores i a les instal·lacions del Nàstic, contra un rival complicat com és el Manacor.

Els de Manel Cazorla juguen dissabte, a partir de els 16 hores i a les instal·lacions del Nàstic, contra un rival complicat com és el Manacor.

Els balears són un conjunt molt sòlid en defensa, de fet, són un dels equips que menys gols ha rebut en contra, el que demostra la seva capacitat per anul·lar el joc ofensiu dels rivals. Els illencs arriben a més al  partit amb la moral alta després d’arrancar un empat a la Damma a casa. Aquesta dinàmica positiva, sumada a la necessitat dels visitants per sumar per sortir de la zona baixa de la classificació, els converteix en un rival perillós.

Els grana hauran de tractar molt bé la pilota i evitar les pèrdues en zones de perill en front un rival que els cedirà la iniciativa del joc esperant les seves opcions a la contra. Els tarragonins tenen moltes ganes de sumar després de la derrota la jornada passada en front el Bellvitge.

“Són un equip molt complicat de batre, reben molt pocs gols. A més, cedeixen la inciativa al rival, i aprofiten molt bé les poques ocasions que els cedeixes per fer mal. Haurem d’estar molt atents, volem ser protagonistes i ho serem ja que tindrem la possessió però cal evitar les pèrdues i aprofitar les ocasions que tinguem”, destaca el tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, qui es mostra convençut de les possibilitats dels seus. “Portem jornades fent mlt bona feina. La setmana passada amb 10 vam estar a punt de sumar i crec que aquest cap de setmana podem endur-nos la victòria”.Juvenil A 16/17

gimnastic-ucrania