gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A rep la visita del Balears

Els de Manel Cazorla s’enfronten en uns minuts al Balears a les instal·lacions del Gimnàstic.

Els de Manel Cazorla s’enfronten en uns minuts al Balears a les instal·lacions del Gimnàstic.

Els grana buscaran la victòria en la primera jornada després de caure la setmana passada a casa el potent espanyol. Els nostres arriben al partit molt motivats malgrat la derrota i conscients que les bones sensacions del partit a Barcelona els han de servir avui per sumar els 3 punts.

Els locals buscaran cuidar la pilota davant un equip que sol cedir la iniciativa al rival esperant les seves opcions a la contra, apartat en el que destaquen per la seva velocitat i bona definició en els metres finals. Als de Cazorla els caldrà paciència per gestionar la possessió i buscar els espais entre la defensa d’un conjunt illenc que mantindrà les línies molt juntes.

El tècnic del Nàstic, Manel Cazorla, es mostrava convençut de les possibilitats dels tarragonins de guanyar el partit. “Sabem que ens deixaran la iniciativa i haurem de saber gestionar-ho, cuidar la pilota i evitar els errors que els permetin muntar contres perilloses. Són un equip molt eficaç a la contra i ens caldrà estar molt atents”.

gimnastic-ucrania