gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A rep la visita del Mallorca

Els de Manel Cazorla reben, dissabte a les 16 hores, la visita del Mallorca, tercer classificat de la lliga.

Els de Manel Cazorla reben, dissabte a les 16 hores, la visita del Mallorca, tercer classificat de la lliga.

Els balears arriben a Tarragona en dinàmica positiva, després d’encadenar tres victòries consecutives, la darrera per 2 a 0 contra la Damm, un altre dels conjunts de la part alta de la taula. Són un dels equips que millor juga al futbol, amb una proposta de joc molt vistosa i atractiva. A més, compten amb una davantera molt potent i dinàmica, el que els converteix en un rival molt complicat de batre.

Els de Cazorla, que estan quallant una gran temporada, volen posar les coses molt difícils als mallorquins, i demostrar que el nivell de joc dels tarragonins els permet competir contra qualsevol equip. Els Nàstic procuraran evitar que el rival se senti còmode, pressionant molt la seva sortida de pilota, per ser així  els grana qui portin la iniciativa del joc.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, destaca la importància de l’esforç en la pressió, com una de les claus del matx de dissabte. “Serà un partit molt complicat, el seu plantejament de joc és molt atractiu, buscant sempre sortir amb la pilota controlada des del darrere, i aprofiten molt bé el dinamisme dels seus homes d’atac. Ens caldrà estar molt fins en la pressió per evitar que es trobin còmodes i puguin imposar el seu estil de joc. Si ho aconseguim, podrem ser nosaltres qui porti la iniciativa. Estem fent una gran temporada, les sensacions són molt bones, llevat en el partit contra el San Francisco, i això ens dona confiança per sortir a competir cada partit amb independència del rival. No serà fàcil, però estem convençuts que tindrem les nostres opcions si aconseguim ser els protagonistes del partit”.

gimnastic-ucrania