gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A visita les illes

El Juvenil A viatja aquest cap de setmana a les Balears per jugar contra el Sant Francisco.

El Juvenil A viatja aquest cap de setmana a les Balears per jugar contra el CD San Francisco.

Els grana s’enfrontaran dissabte, a partir de les 16 hores, al Juvenil A del CD San Francisco, equip filial del Mallorca. Els locals són un conjunt amb molt de talent i molt sòlid en totes les seves línies. A més, en els partits a casa es mostren molt segurs fet que es basa, sobre tot, en el fet que el seu és un dels camps més petits de la lliga. Les jugades d’estratègia en pilota aturada són una de les seves millors armes.

El Nàstic arriba a aquest enfrontament amb la moral alta després de la victòria la passada jornada contra el Balears per 3-0, i conscients que la feina feta durant la pretemporada ha estat bona i que això els permet afrontar amb optimisme tots els partits d’aquest inici de temporada.

Els de Cazorla, però hauran d’estar molt concentrats i ser capaços de dominar el control de la pilota si volen tornar de les illes amb els tres punts. El tècnic del Juvenil A preveu un partit molt competit. “Sabem que són un rival dur a casa seva. Tenen les mides del camp molt ben agafades i ho aprofiten molt bé, tant en el joc directe com en les situacions a pilota aturada. Venim d’un molt bon partit a casa i hem treballat molt bé durant la setmana, els jugadors saben el que cal fer per ser els protagonistes el dissabte i així poder endur-nos els 3 punts”.

gimnastic-ucrania