gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B a l’assalt del camp de la Damm

Aquest cap de setmana tant el Juvenil A com el B del Nàstic s’enfrontaran a la Damm.

Aquest cap de setmana tant el Juvenil A com el B del Nàstic s’enfrontaran a la Damm. El primer en fer-ho serà el Juvenil B que es desplaçarà dissabte a Horta per disputar el seu partit a partir de els 12 hores.

Els grana hauran de rendir a un alt nivell si volen treure un bon resultat contra un dels rivals històrics del futbol català. Els barcelonins  arriben al partit en un mal moment ja que sembla que no acaben d’arrencar en aquest inici de lliga, sumen 8 punts, un menys que el Nàstic. Malgrat tot, són un conjunt perillós ja que es reforça cada any amb jugadors descartats de barça i espanyol. Els locals compten amb molt bons jugadors, sobre tot ofensius, construint un atac molt vertical, tant pel centre com per les bandes.

Els de Vidal hauran d’estar molt encertats a nivell defensiu si volen competir contra la Damm com explica el mateix tècnic grana. “És un equip se segon any, amb molt bons jugadors, molts d’ells sortits de Barça i Espanyol. Són els favorits, per talent i pel fet de jugar a casa, però estem convençuts que podem treure un bon resultat del seu camp. Ens caldrà estar molt concentrats en defensa per anul·lar als seus homes més ofensius però hem treballat bé durant la setmana i arribem amb ganes de sumar després de les dues últimes derrotes”.

gimnastic-ucrania