gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B a per la primera victòria

El Juvenil B de Daniel Vidal visita el camp del Girona B en la tercera jornada de Lliga.

El Juvenil B de Daniel Vidal visita el camp del Girona B en la tercera jornada de Lliga.

Els grana buscaran dissabte, 15:30 hores, la primera victòria de la temporada després de sumar una derrota i un empat en els dos primers partits de lliga. El Juvenil s’enfrontarà a un conjunt que també és nou a la categoria però que a diferència dels nostres està format, majoritàriament, per jugadors de segon any. Aquesta superioritat física serà una de els millors armes dels gironins que, a més, compten amb jugadors de qualitat, sobre tot a la zona mitja del camp.

Els de Vidal, però, són conscients que aquesta serà la realitat durant tota la temporada ja que, amb l’ascens aconseguit la temporada passada a Nacional, el nostre és un dels pocs equips de 1r any de la competició. Els tarragonins buscaran recuperar les bones sensacions de la pretemporada i aprofitar les llacunes defensives que ha mostrat el Girona en les dues primeres jornades de lliga en que no ha aconseguit encara cap punt.

“Volem recuperar les sensacions després de l’ensopegada del passat cap de setmana. La feina que estem fent és bona i sabem que podem competir contra el Girona i buscar els 3 punts. La diferència física es nota però no ens pot servir d’excusa”, comentava el tècnic grana a la prèvia del partit.

gimnastic-ucrania