gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B a punt per començar la lliga

Els de Daniel Vidal comencen aquest cap de setmana la lliga regular enfrontant-se al Josep Maria i Gené després d’una bona pretemporada.

Els de Daniel Vidal comencen aquest cap de setmana la lliga regular enfrontant-se al Josep Maria i Gené després d’una bona pretemporada. El Juvenil B s’estrena a casa, dissabte a les 19:00 hores.

Els grana van començar la pretemporada amb fins a 30 jugadors, molts d’ells a proba, i amb algunes peces clau de l’equip entrenant amb el Juvenil A. Això ha fet que la plantilla no hagi estat tancada i entrenant conjuntament fins les darreres setmanes. Tot i així, les sensacions durant la pretemporada han estat molt bones, anant de menys a més i arribant a l’inici de la competició en un bon moment de forma.

El primer partit de la lliga regular serà contra el Josep Maria i Gené. Els barcelonins són un club consolidat a la categoria que compta amb un bloc de juvenil experimentat ja que la majoria de jugadors són de tercer any. A més, porten diverses temporades amb el mateix entrenador el que els confereix un estil de joc molt clar i assentat; buscant controlar la possessió, amb jugadors amb qualitat i un bon joc de combinació ofensiva.

L’objectiu de l’equip és clar formar jugadors i aconseguir que el màxim d’ells puguin donar el salt al Juvenil A. En paraules del tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, “el més important és formar els joves jugadors de l’equip per intentar que puguin donar el salt al Juvenil A. A més, volem intentar salvar la categoria, ja que competir a Nacional és una eina més per fer créixer als jugadors. No serà fàcil ja que és una lliga on la majoria d’equips compten amb blocs de tercer any i la diferència física és evident. En qualsevol cas, estem convençuts que si treballem bé els jugadors creixeran i aquest creixement ens durà a assolir l’objectiu de la permanència.”

gimnastic-ucrania