gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B buscarà la victòria a casa

El Juvenil B de Daniel Vidal buscarà dissabte, a les 12:15 hores, la victòria a casa contra el Júpiter.

El Juvenil B de Daniel Vidal buscarà dissabte, a les 12:15 hores, la victòria a casa contra el Júpiter.

Els grana arriben al partit molt motivats i amb ganes d’aconseguir d’una vegada per totes una victòria que se’ls hi resisteix les darreres jornades. Els de Vidal venen de fer un molt bon partit contra el Mollet, en que tan sols la falta de fortuna en els metres finals va impedir que els 3 punts fossin pel Nàstic.

El Júpiter es troba empatat a la classificació amb els tarragonins, si bé els seus darrers resultats no fan justícia al nivell real de l’equip. Els barcelonins són un conjunt molt veterà que es mostra molt sòlid en defensa. A més, a nivell ofensiu són un equip amb moltes alternatives, ja que tant poden jugar la pilota des del darrere, com buscar els seus dos homes punta amb pilotes llargues. És per això, que no serà pas un partit senzill.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, es mostrava convençut de les possibilitats del seus. “Portem una bona dinàmica de treball i estem convençuts que els resultats arribaran. El Júpiter és un rival complicat ja que domina diferents registres de joc però si estem al nivell del darrer cap de setmana tenim opcions de guanyar. Ens caldrà millorar alguns aspectes defensius i tenir una mica més de sort en els metres finals però la feina de la setmana ha estat motl bona així que segur que rendim a un bon nivell. Buscarem ser els protagonistes del joc, dominant la pilota i evitant que ells puguin jugar amb comoditat”.

gimnastic-ucrania