gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B buscarà la victòria contra el líder

Els de Daniel Vidal buscaran sumar la segona victòria consecutiva en front un rival molt complicat, el Cornellà B, equip que actualment és el líder de la categoria. (Diumenge 22, Nàstic, 12:30 hores)

Els de Daniel Vidal buscaran sumar la segona victòria consecutiva en front un rival molt complicat, el Cornellà B, equip que actualment  és el líder de la categoria. (Diumenge 22, Nàstic, 12:30 hores)

Els del Llobregat són un conjunt íntegrament de segon any, el que els dona un avantatge físic important respecte la plantilla del Nàstic, formada, majoritàriament, per jugadors de primer any. A més, els barcelonins compten amb una davantera olt potent, amb jugador físics i desequilibrants, el que els permet jugar molt bé les accions de contraatac. Els visitants són un bloc molt consolidat, amb un entrenador veterà, i amb una idea defensiva de joc molt clara. Sempre sòlids al darrere, mantenen molt juntes les seves línies, també en moments de pressió defensiva, el que els fa molt difícils de batre.

Els de Vidal arriben al partit amb moltes ganes de mantenir la bona dinàmica actual i donar la campanada. En paraules del tècnic tarragoní, “Sabem que és un gran equip, així ho demostra la classificació, però creiem que, si fem bé les coses, podem donar la sorpresa”. El liderat actual del Cornellà no és cap casualitat tampoc, com explica Daniel Vidal, “Estan per davant d’equips com Barça B o Español B, inclús per davant del Lleida A, el que demostra el seu potencial. Tenen un bloc molt potent i un rigor defensiu molt gran. Serà un partit molt complicat però els nanos tenen ganes de donar la sorpresa, com ja vam fer contra Barça a casa, per exemple. Caldrà donar el 200% si volem competir contra ells però el treball i la concentració de l’equip durant aquesta setmana demostra que realment tenen ganes de posar les coses difícils al líder”.

gimnastic-ucrania