gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B comença la lliga amb empat

El Juvenil B va començar la lliga amb un empat contra el Josep Maria i Gené en un bon partit dels grana.

El Juvenil B va començar la lliga amb un empat contra el Josep Maria i Gené en un bon partit dels grana.

Els de Daniel Vidal van disputar dissabte el primer partit de lliga en el retorn a Nacional. Després de tres anys, els juvenil de primer any tornaven a competir a la segona màxima divisió del futbol nacional. L’inici però no va ser l’esperat ja que els barcelonins es van avançar en el marcador a la primera meitat.

Els visitants eren un equip molt consolidat, amb gran part dels jugadors de tercer any, el que feia que la diferència física amb els tarragonins fos molt important. Malgrat tot, els de Vidal van disputar un partit molt seriós, sòlids en defensa i amb les idees molt clares en atac, i van ser capaços d’igualar el marcador.

Un bon gol de Martínez passat el minut 60 va servir per donar un punt als grana en l’estrena a Nacional. El tècnic tarragoní, Daniel Vidal, valorava molt positivament el primer partit dels seus. “El rival era complicat, són un bloc molt físic i amb talent. A més, porten anys amb el mateix tècnic el que fa que tinguin un sistema de joc molt consolidat. Tot i així, hem estat molt bé i hem gaudit de diverses ocasions clares de gol. Al final ha estat una llàstima que no hàgim pogut marcar un gol més, que mereixíem, per endur-nos els 3 punts. La valoració però és bona.”

gimnastic-ucrania