El Juvenil B empata amb 10 contra el Reus

El Juvenil B va aconseguir, amb 10, un valuós empat al camp del Reus Deportiu.

Un derbi sempre és un partit diferent. Tant és com arribi cada equip, tant és si un és líder, si ve de guanyar o si arriba en dinàmica negativa. Un derbi sempre és especial, i així va ser dissabte.

El Juvenil visitava el camp del Reus Deportiu com a líder i en un gran estat de forma. Des del primer minut els granes van voler ser els protagonistes del matx, dominant la possessió i marcant el ritme del joc. Els reusencs, però, van ser els primers en avançar-se, amb un xic de sort, en un servei de falta directe. El Nàstic va haver de remuntar contra un equip que amb el gol va fer un passet enrere, ajustant encara més les línies. Abans del descans, en una molt bona acció de conducció d’un dels centrals tarragonins, el juvenil aconseguia el gol de l’empa. A la mitja part s’arribava amb el 1 a 1.

A la segona els visitants van sortir a per totes. Volíen la victòria i van guadir de bones ocasions. Però en el minut 55 els de Juanan Romero es quedaven amb un menys per una rigorosa expulsió per doble groga. D’aquí al final van ser els granes els que van haver d’ajustar les línies i treballar de valent per evitar que els locals, crescuts després de l’expulsió, aconseguissin posar-se per davant en el marcador. Finalment l’entrega defensiva del Nàstic va tenir premi i el 1-1 ja no es va moure de l’electrònic.

Un punt més d’un equip que és cada dia més líder, ja que els perseguidors van punxar tots en la darrera jornada. L’equip descansa coincidint amb la Setmana Santa i tornarà a la competició contra el Blanca Subur, segon classificat. Una victòria grana deixaria, pràcticament, sentenciada la lliga i l’ascens a Nacional.