gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B estrena categoria i cos tècnic

Aquest temporada el Juvenil B estrena categoria i cos tècnic.

Aquest temporada el Juvenil B estrena categoria i cos tècnic.

Daniel Vidal ha arribat a la direcció de l’equip després de fer l’any passat una gran temporada amb el Cadet A. Amb ell ha entrat tot un nou equip tècnic que lluitarà per assolir els objectius ambiciosos d’un conjunt que buscarà salvar la categoria, Nacional, i a la vegada formar a un grup molt jove de jugadors.

Vidal mantindrà a Rafa Cortés com a responsable d’scouting i comptarà amb Jordi Martí com a segon entrenador, en la seva segona temporada al club. La resta de membres de l’equip tècnic són nous a l’entitat però s’han aclimatat molt bé al funcionament de la pedrera grana.

El cos tècnic el formen un total de 8 persones:

Daniel Vidal. Primer entrenador. Arriba a l’equip provinent del Cadet A. Serà la seva cinquena temporada com a entrenador de la pedrera grana. En total, 15 temporades de grana, entre jugador de la base i entrenador.

Jordi Martí. Segon entrenador. Segona temporada al Nàstic. INEF de formació va arribar al club l’any passat i des del primer dia va destacar. Aquest any dirigirà també el Benjamí A.

Angel Vila. Preparador Físic. Primera temporada al Nàstic. Arriba provinent del Juvenil B del Reus. Estarà també a la pedrera de La Pobla.

Marc Pastó. Entrenador de porters. Primera temporada al Nàstic arriba provinent de l’Ametlla de Mar.

Rafa Cortés. Responsable d’scouting. Ja va treballar amb Vidal la temporada passada. Dos anys al club. Aquesta any entrenarà a l’Infantil E i a un dels equips baby.

Raúl García. Delegat. Primera temporada, arriba del Juvenil B del Reus com Vila.

Jordi Fernàndez i Aarón Espejo. Fisios. Tots dos són nous al club.

gimnastic-ucrania