gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B vol començar l’any sumant 3 punts

El Juvenil B jugarà aquest cap de setmana el partit corresponent a la jornada 17 del grup 7è de la Lliga Nacional Juvenil. El rival, l’Escola Futbol Mataró, ocupa la dotzena posició de la taula classificatòria

El Juvenil B jugarà aquest cap de setmana el partit corresponent a la jornada 17 del grup 7è de la Lliga Nacional Juvenil. El rival, l’Escola Futbol Mataró, ocupa la dotzena posició de la taula classificatòria.

Segons el tècnic grana, “el conjunt del Maresme tracta bé la pilota i busca un joc combinatiu gràcies a gaudir de bons i experts jugadors al mig del camp. Haurem d’estar molt atents als jugadors ràpids i desequilibrants que el Mataró compta en la seva línia atacant.”

Daniel Vidal destaca que el seu conjunt arriba molt motivat a aquest encontre i que, sens dubte, tindrà les seves opcions per emportar-te aquest partit que defineix com a important. Ara mateix, abans del matx que es disputarà a Mataró el proper dissabte a les 17,30 hores, els dos equips porten els mateixos punts a la classificació.

gimnastic-ucrania