El juvenil de Futbol Sala no aconsegueix la permanència

El miracle de la permanència no va ser posible. Tot i la victòria dissabte a casa davant el FS Manresa per 4 a 3, els homes de Manel Avila van certificar el descens de categoria gràcies a la victòria CFS Sta.Coloma en el seu derbi local.

Els grana van preparar el partit de dissabte com si d’una final és tractes. Sabien que una derrota anul•laria les poques opcions per salvar la categoria. No hi havia marge d’error i els jugadors n'eren conscients. Però la sobreexcitació per guanyar el partit va passar factura ràpidament en encaixar dos gols en contra en els primers cinc minuts. Ara , quan tot semblava ja vist per sentència, els joves tarragonins van aconseguir empatar el partit en el minut 22” i tot just després avançar-se en el marcador. El tercer gol va ser clau perquè el Gimnàstic tranquil·litzés els ànims, i en conseqüència, jugués el partit des de la serenor i la tranquil•litat. Finalment una victòria amarga, 4-3, en consumir 24h després el descens a Divisió d’Honor fruit de la victòria de l’equip barceloní.

Infantil: GIMNÀSTIC 1 FCBARCELONA 7
Els joves del Gimnàstic van encarar el matx il•lusionats i esperançats. En els primers minuts el partit va ser igualat i molt lluitat. Malauradament les individualitats blaugranes van marcar la diferència conforme passaven els minuts. Finalment un resultat d'1 a7 gols que no reflecteix l’excel•lent partit dels tarragonins.

Aleví GIMNÀSTIC 5 SALOU FS 1
Pel que fa les categories més petites, l’equip aleví va proclamar-se a casa del campió de la 1Divisió en guanyar per 5 gols a 1 al Salou FS. El partit va comptar amb la presència de luxe de l’entrenador del primer equip de futbol, el Sr. Javier Salamero.