gimnastic-banner-the-beat-challenge

El juvenil Vélez, convocat amb el primer equip

Francisco Manuel Vélez Jiménez ha estat convocat, per primera vegada, per Luis César Sampedro de cara al partit que enfrontarà, aquest cap de setmana, al Gimnàstic de Tarragona contra l'Albacete Balompié. Vélez, de 18 anys, va néixer a Tarragona el 23 de juny de l'any 1991 i provenia del Club Esportiu La Floresta, fins que fa dues temporades, es va incorporar a l'entitat del Gìmnàstic de Tarragona.

El jugador tarragoní és un defensa central, tot i que no té cap problema en jugar de lateral dret, com ja ha fet enguany. Vélez destaca per ser un jugador fort, molt poderós en el joc aeri -ha fet 4 gols rematant de cap a jugades d'estratègia- a on acostuma a guanyar totes les pilotes aèries que disputa. Té una alta concentració en el joc que el fa difícil de superar, ja que arriba sempre a temps de disputar la pilota. La seva força i la seva actitud fan que gairebé sempre guanyi la disputa, s'anticipi o es faci amb el rebot de la jugada. A més, amb la pilota no es complica, buscant sempre la opció més senzilla que no afecti al seu equip. També cal destacar la seva maduresa per a jugar a futbol.

Pel que fa a la seva trajectòria al club, Vélez a jugat 21 partits de titular i 2 de suplent amb el Juvenil 'A' aquesta temporada, equip amb el qual ha aconseguit la classificació per a disputar la Copa del Rei, mentre que també ha participat en molts entrenaments amb el filial, la Pobla de Mafumet. Ara, el jove jugador grana té la oportunitat d'afrontar la seva primera convocatòria com a professional amb el primer equip del Gimnàstic de Tarragona.

Al partit de demà al Carlos Belmonte pot ser l'escenari que vegi debutar al jove Vélez, que lluirà el dorsal 50.

gimnastic-ucrania