gimnastic-banner-the-beat-challenge

El líder, l’Espanyol, visita als infantils A

El RCD Espanyol, líder de la categoria, visita tarragona per enforntar-se amb els infantils de Paco Pastor. (Dissabte, 12:15 hores, Nàstic)

El RCD Espanyol, líder de la categoria, visita tarragona per enfrontar-se amb els infantils de Paco Pastor. (Dissabte, 12:15 hores, Nàstic)

Els grana tenen dissabte el repte de competir contra l’equip més en forma del campionat, per mantenir la bona ratxa. Els locals han convertit Tarragona en un fortí i volen aprofitar aquest fet per sumar un bon resultat. Els pericos no ho posaran gens fàcil i es que arriben al matx amb en una dinàmica excepcional. Sumen 15 victòries de 17 partits i tan sols una derrota, la primera jornada.

El tècnic grana, Paco Pastor, és conscient de la dificultat del partit de dissabte, però l’afronten amb il·lusió. “És un partit molt complicat. Són un gran equip, estan fent una lliga extraordinària i són els clars favorits. Tot i així, nosaltres a casa estem molt forts i intentarem plantar cara. Volem competir al màxim i oferir la millor imatge per intentar treure un resultat positiu”.

gimnastic-ucrania