gimnastic-banner-the-beat-challenge

El millor pàdel del món torna demà a Tarragona

Una de les millors parelles del circuit mundial de pàdel vindrà demà a Tarragona, i ho farà, en concret, a les instal·lacions del Club Gimnàstic. Els argentins Hernan Auguste i Matías Díaz compartiran una jornada de pàdel al Nàstic, una iniciativa del Club i d'Auto Sport Busquets BMW.

Cap a les 12h del migdia, els jugadors arribaran amb AVE a Tarragona i es desplaçaran cap a les instal·lacions del Tennis del Nàstic, on a les 13.15h aproximadament oferiran un partit d'exhibició contra una de les millors parelles de casa nostra, la formada per Xavier Ferrer i Hector Ferrer. L'acte inaugral d'aquesta jornada padelística comptarà també amb la presència del president del club, el senyor Josep Maria Andreu.

Ja a la tarda començarà la sessió de clínic que oferiran aquests dos jugadors. A partir de les quatre, un bon grapat de practicants d'aquest esport de casa nostra es podran alliçonar amb els consells d'aquests dos súper-classe, que ensenyaran els secrets d'un esport que cada dia està més de moda dins la nostra societat.

gimnastic-ucrania