gimnastic-banner-the-beat-challenge

El monòlit del Nàstic, presentat

Aquest migdia s'ha presentat el monòlit del Club Gimnàstic que a partir de dimarts s'instal·larà a la Rambla Nova número 16, just davant d'on el Nàstic tingué el seu primer local. L'acte ha comptat amb la presència del president del Club, el senyor Josep Maria Andreu; un vicepresident, el senyor Antonio Cirugeda; el president del comitè organitzador dels actes del 125 aniversari, el senyor Enric Pujol; i l'escultor de l'obra en qüestió, el senyor Joan Blázquez, que també va dissenyar la litografia commemorativa d'aquesta efemèride.

El president Andreu ha explicat que aquest serà, juntament amb una placa, les primeres descobertes d'uns actes de celebració que començaran aquest proper dimarts dia 1 de març (dia en el qual es va fundar el club). Andreu ha explicat que serà un orgull per tots els tarragonins i per tota la gent del Nàstic poder contemplar aquesta escultura (de gairebé cinc metres d'alçada) al bell mig de la Rambla, i que aquest, a la vegada, en millorarà el paisatge urbà. El president del club s'ha mostrat il·lusionat amb l'inici dels actes de celebració i ha recordat els principals actes que s'hi celebraran.

Per la seva banda, l'escultor tarragoní Joan Blázquez ha explicat la simbologia d'aquesta escultura, que des de dimarts lluirà a la Rambla. Blázquez s'ha basat en el passat romà, la pedra del Mèdol i l'essència de l'escut del Nàstic per a elaborar aquesta obra d'art. L'artista ha exposat la primera maqueta i ha explicat que n'ha fet un total de 20 (de maquetes) i ha regalat la primera al club, fent-li entrega al president Josep Maria Andreu. L'acte de descoberta serà aquest proper dimarts a quarts de vuit al número 16 de la Rambla, just abans de l'acte inaugural que es celebrarà al Teatre Metropol.

gimnastic-ucrania