gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, 2n classificat en el Fair Play de LaLiga Genuine Santander

Després de la Fase de Bilbao, s’arriba a l’equador de la competició 22-23

L’equip grana ha disputat aquest cap de setmana la segona fase de la present temporada 2022-2023. 22 dels 44 participants d’aquesta temporada han disputat fins a 33 partits durant el cap de setmana a la Ciudad Deportiva de Lezama, exercint l’Athletic Club de Bilbao com a club amfitrió.

L’equip dirigit per Rafel Magrinyà no ha pogut sumar punts pel que fa als resultats esportius, però n’ha sumant un bon grapat en la classificació del fair play. El Nàstic ha escalat fins a la 2a posició dels 44 equips amb un total de 237 puntssituant-se a només un de l’Athletic Club (238).

En l’aspecte esportiu, el dissabte al matí es va veure superat per la SD Eibar Fundazioa (3-0); i per la tarda, davant el Villarreal CF (4-0). L’equip grana es va acomiadar de la Fase Bilbao pel mateix resultat en el partit de cloenda, de diumenge al matí, davant el Burgos CF.

Cal recordar que la segona fase 2022-2023 té dues seus: la disputada aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’Athletic Club; i la que es va disputar a Barcelona el 17, 18 i 19 de febrer.

Un cop finalitzats els partits del cap de setmana, es va fer entrega de les medalles a tots els participants. La presidenta de la Fundación LaLiga, Olga de La Fuente; representants de LaLiga; i autoritats i membres del conjunt basc, van felicitar als futbolistes participants en la segona seu de la segona fase de LaLiga Genuine Santander 2022-2023.

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania