gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, a la presentació de LaLiga Genuine

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha assistit a la presentació de La Liga Genuine, que ha tingut lloc aquest matí a la seu de LaLiga a Madrid.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha assistit a la presentació de La Liga Genuine, que ha tingut lloc aquest matí a la seu de LaLiga a Madrid.

L’acte, que ha estat presidit pel Sr. Javier Tebas, President de LaLiga, i el Rubén i l’Àlvaro, dos dels jugadors del Nàstic Genuine, ha estat un èxit absolut, tant de convocatòria, com pel caràcter divertit de la mateixa. Els grana, han estat els protagonistes d’una presentació que ha donat a conèixer les línies mestres de la competició que donarà inici la temporada vinent. La Liga Genuine comptarà amb 17 equips, tant de LaLiga Santander com LaLiga 1|2|3. Tots els equips participaran en les 4 jornades de lliga que es disputaran a Villarreal a l’octubre; Tarragona al gener; Mallorca a l’abril i Vigo al mes de Juny.

La Liga Genuine neix amb la voluntat de normalitzar la pràctica del futbol en el col·lectiu DI. El compromís de LaLiga i la Fundación LaLiga amb aquesta nova competició és absolut, com demostren les paraules del seu President, el Sr. Tebas, carregades d’il·lusió i ganes de donar inici a una competició que serà, segur, la millor lliga del món.

Des del Nàstic és un orgull formar part activa d’aquesta iniciativa, que va néixer com un somni i que s’ha convertit en una realitat. Els jugadors del Nàstic Genuine podran, per fi, defensar els colors del seu equip, enfrontant-se als equips punters del panorama nacional, com fan els jugadors del nostre equip professional cada jornada.

gimnastic-ucrania