gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic activa el servei de guarderia gratuït pels dies de partit al Nou Estadi

Amb la confiança i experiència de la Llar d’Infants Xino-Xano

El Gimnàstic de Tarragona ha arribat a un acord de col·laboració amb la Llar d’Infants Xino-Xano de Tarragona per continuar ampliant el servei i l’atenció als socis i aficionats de l’entitat.

A partir d’aquest diumenge, davant el Villarreal CF ‘B’, les mares i pares nastiquers que vinguin a presenciar el partit al Nou Estadi podran acollir-se al servei de guarderia per a que les seves filles i/o fills gaudeixin de les activitats i la cura que ofereix Xino-Xano.

Per aquest primer partit es realitzaran tallers i manualitats i l’horari del servei serà de 11.30 a 14 hores. La guarderia està destinada a infants entre 0 i 8 anys (pels propers enfrontaments aquest interval i activitats poden variar).

El servei es realitzarà a les sales polivalents del Pavelló del Club Gimnàstic i és totalment gratuït per als socis, presentant el seu abonament; i pels aficionats, mostrant l’entrada corresponent.

Tots els interessats caldrà que s’apuntin prèviament, fins divendres a les 19 hores, contactant al telèfon 977 215 103, administracio@gimnasticdetarragona.cat o presencialment a les oficines del Nou Estadi (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores).

Nota: Un cop reservada la plaça, caldrà emplenar les dades legals requerides per la Llar d’Infants Xino-Xano i l’entitat grana.

gimnastic-ucrania