gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic acull els entrenaments pel Campionat d’Espanya de pilota a mà

La modalitat esportiva ha tornat al frontó grana 25 anys després

10 joves pelotaris, preseleccionats per la Federació Catalana de Pilota, van participar en la penúltima jornada d’entrenaments preparatòria pel Campionat d’Espanya de Federacions de 36 metres de pilota a mà en categoria juvenil, individual i per parelles, que es celebrarà del 2 al 4 d’abril a Logronyo.

La pista de frontó del Club Gimnàstic de Tarragona va ser l’escenari escollit en la jornada matinal de diumenge, recuperant així aquesta històrica modalitat que no es disputava a la Budallera des del 1996. En aquesta cita especial també hi va partícip el president grana, Josep Maria Andreu; així com el vicepresident del Club, Josep Francesc Ferrer.

El primer partit va ser un mà a mà entretingut i amb bones jugades entre els més joves, Jan Blanca i Genis Gómez. El segon partit el van jugar les parelles Ivan Rodríguez i Victor Navarro, davant Pol Calduch i Víctor Martínez; veient anotacions molt pilotejades i mostrant la constant millora esportiva.

Mentre que el tercer partit va ser el més disputat. Sergi Queralt, pelotari local, i Nil Gómez es van enfrontar a Asier Arribas i Christian Rumenov. En aquest duel es van veure punts emocionats que van fer gaudir als presents a l’entrenament.

Al finalitzar la sessió, aplicant les respectives mesures sanitàries, es va produir la trobada entre tots els participants: pelotaris, tècnics i respectius representants del Club Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania