gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic al Parc de Nadal de Tarragona

Sergio Tejera, Daisuke Suzuki, Abraham Minero i Jean Luc Assoubre han estat protagonistes la tarda d’aquest dijous al Parc de Nadal de Tarragona.

Sergio Tejera, Daisuke Suzuki, Abraham Minero i Jean Luc Assoubre han estat protagonistes la tarda d’aquest dijous al Parc de Nadal de Tarragona.

La seva visita ha començat a les 18 hores amb diferents partits al futbolí humà que es troba al recinte infantil. Els jugadors han realitzats diferents enfrontaments amb els més petits i han pogut mostrar la seva destresa en espais reduïts, això sí, sense soltar la barra de l’inflable. Posteriorment s’ha iniciat la signatura d’autògrafs a la plaça del Sol, la plaça central del Recinte Firal, on també s’han fotografiat amb els joves participants al Parc. Aquesta signatura ha estat patrocinada per la iniciativa grana i del grup BBVA CX, el Junts Creixem.

La visita ha finalitzat amb una sessió fotogràfica amb tot el jovent que esperava poder immortalitzar la imatge al costat dels seus ídols. En aquest acte, finalitzat passades les 19 hores, també hi ha estat present el membre del cos tècnic, Manolo Martínez, i el responsable de l’àrea social del Nàstic, Jordi Ruiz.

El Gimnàstic de Tarragona segueix apostant i apropant-se als més petits del nostre territori, compartint estones amb els joves seguidors del Nàstic, gràcies a iniciatives com la del BBVA CX Junts Creixem.

gimnastic-ucrania