gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic amb el Casal de l’Autisme de Tarragona

Visita als participants i impulsors d’aquesta innovadora acció

El Gimnàstic de Tarragona continua participant amb les associacions i entitats territorials que promouen accions de caire social i també solidari. En aquest cas, l’Associació Todos en Azul, que dona suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

L’innovador Casal de l’Autisme, situat al barri de Torreforta, ha rebut la visita del president grana, Josep Maria Andreu; el coordinador del Club Gimnàstic, Sergi Ferrer; i els jugadors del primer equip Javi Bonilla, Oscar Sanz i Karim L’Koucha.  

El president de Todos en Azul, Juan José Caravaca, ha estat l’encarregat de saludar a la comitiva grana al centre polivalent i adaptat als 24 participants d’aquesta primera edició del casal tarragoní. Tots ells han rebut la salutació de jugadors i president, a més d’uns petits obsequis del Nàstic.

Aquest espai únic al territori està promogut per Todos en Azul i impulsat pel centre de rehabilitació neurològica In-neuro, també compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. Després d’aquesta visita, on els responsables han explicat el projecte innovador i han mostrat les instal·lacions, el Nàstic ha pogut conèixer més detalls per col·laborar en aquesta tasca importantíssima a favor dels joves, i també majors, amb TEA, que ajuda a les seves famílies.

gimnastic-ucrania