gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic amb la Fundació Noelia

El Nàstic, CF Reus i la Fundació Noelia repeteixen la campanya solidària “Dóna-li vida al derbi”, consistent en la creació d’una fila zero que tothom podrà adquirir, de forma simbòlica, a partir d’avui, dimarts, al preu de 2 euros, com ja es va fer en el partit d’anada entre tots dos equips.

El Nàstic, CF Reus i la Fundació Noelia repeteixen la campanya solidària “Dóna-li vida al derbi”, consistent en la creació d’una fila zero que tothom podrà adquirir, de forma simbòlica, a partir d’avui, dimarts, al preu de 2 euros, com ja es va fer en el partit d’anada entre tots dos equips.

Aquest import anirà destinat íntegrament a la Fundació Noelia i, a més, tot aquell qui compri una localitat de fila zero entrarà en el sorteig de 4 entrades dobles de Gol per assistir al partit de dilluns al Nou Estadi. Les localitats de fila zero es poden adquirir a la botiga online del Nàstic, en aquest enllaç.

La Fundació Noelia, nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI, és una organització sense ànim de lucre amb seu a Catalunya, encara que amb caràcter internacional, que té com objectiu recaptar fons per avançar en la investigació i trobar la cura per a tots aquells nens, que pateixen aquesta greu malaltia.

A més, La Fundació Noelia serà present dilluns a l’entorn del Nou Estadi en la prèvia del Nàstic-Reus recollint suports i donatius en la seva lluita contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col•lagen VI.

gimnastic-ucrania