gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, amb la Marató de Donació de Sang

Un any més el Gimnàstic de Tarragona col·labora a la Marató de Donació de Sang que, coincidint amb les festes de Santa Tecla, es farà aquest dissabte 15 de setembre des de les 9 fins les 21 hores al Teatre Tarragona.

Un any més el Gimnàstic de Tarragona col·labora a la Marató de Donació de Sang que, coincidint amb les festes de Santa Tecla, es farà aquest dissabte 15 de setembre des de les 9 fins les 21 hores al Teatre Tarragona. En aquesta ocasió la Mulassa és l’element del seguici popular que dona imatge a un dels actes més solidaris de la festa.

Aquesta serà ja la catorzena edició de la Marató, una de les més importants que es fan a nivell català i estatal superant les 1.000 donacions. Com a reconeixement, totes aquelles persones que donin sang aquest dissabte al Teatre Tarragona rebran un val bescanviable per una entrada del Nàstic – Deportivo, que es jugarà diumenge 30 de setembre a les 20.30 hores al Nou Estadi.

Per a mostrar el compromís del club amb aquesta causa solidària, el responsable de màrqueting, José María Andreu Solé, i el responsable de l’àrea social, Jordi Ruiz, s’han fotografiat al Nou Estadi amb el cartell d’aquesta edició, junt amb la Dra. Núria Vilanova, coordinadora d’equips mòbils i donació interna del Banc de Sang i Teixits i la Dra. Virginia Callau, directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Durant les 12 hores de Marató hi haurà diferents activitats, tallers i actuacions per als donants i els seus acompanyants i tot es podrà difondre a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #MSangTgn.

Tots els donants que vulguin col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits en aquesta nova edició de la Marató ho poden fer al Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11) des de les 9 del matí fins les 9 del vespre. A més, tenen l’opció de reservar hora a donarsang.gencat.cat/reserva

Dissabte t’esperem, la teva sang pot salvar vides!

IMG_7955

gimnastic-ucrania