gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic aplica la tecnologia Nuubo

Electrocardiograma d’esforç per a prevenir possibles cardiopaties

El Gimnàstic de Tarragona realitza un control exhaustiu als jugadors del primer equip per prevenir cardiopaties i la mort sobtada cardíaca. Tots els jugadors en dinàmica del primer equip han aportat uns resultats de salut satisfactoris.

L’empresa Nuubo, juntament amb el doctor del primer equip i responsable dels serveis mèdics, Carles Hernández, han estat els encarregats de supervisar les dades i les respostes dels jugadors. L’objecte que permet realitzar aquest control són unes armilles que practiquen un electrocardiograma en activitat física. Es tracta de la simulació més real de l’entrenament del futbolista, abans, durant i després de l’esforç físic. A més, es realitzen controls de cineantropometria, que estudien la quantitat de múscul, greix i os del cos mitjançant bioimpedància i plicometries, per establir els paràmetres mínims.

Aquestes armilles extrauen un resultats específics per tal de detectar les cardiopaties que en un electrocardiograma de repòs no es poden donar. Equips de LaLiga, com l’Atlético de Madrid, han utilitzat els mateixos serveis de l’empresa valenciana Nuubo en aquest inici de curs.

gimnastic-ucrania