El Nàstic cau al Bernabéu tot i mostrar una bona imatge

El Nàstic de Tarragona ha perdut per 2 gols a 0 contra el Reial Madrid en un partit marcat per l’expulsió de César Navas al minut 6. Els granes, doncs, han jugat gairebé tot el partit amb un jugador menys i això ha passat factura a la segona part.
Durant els primers 45 minuts, però, l’equip de Paco Flores ha plantat cara els blancs, i fins i tot han tingut oportunitats per avançar-se. Sense Navas, Chabaud va passar a jugar de central i això va obligar a Juan a multiplicar-se per tapar tots els forats, juntament amb Pinilla, i podríem dir que no es va notar, ja que el públic del Bernabéu va acomiadar el seu equip amb una sonora xiulada a la mitja part.
Els últims 45 minuts van començar de manera calcada a la primera, però la inferioritat numèrica va desgastar els de Tarragona, i més encara quan al 56′ Robinho es va trobar amb una pilota dins l’àrea petita i només la va haver d’emputjar. Tota la feina se n’anava en orris, i això mentalment va enfonsar els jugadors de Paco Flores, encara que Rubén Castro va tenir l’empat. L’últim quart, però, va ser blanc i en el minut 85′ David García es va fer en pròpia porteria el 2 a 0. Massa càstig per un Nàstic que va demostrar que amb un home més el partit hagués estat una història del tot diferent.