El Nàstic cau en les semifinals de la Copa Catalunya

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 3 gols a 4 contra el FC Barcelona en les semifinals de la competició organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Com el resultat inidica ha estat un partit molt disputat i on el Nàstic ha acabat amb 9 jugadors. Segurament aquesta dada, unida a algunes decisions arbitrals dubtoses, han fet caure la balança a favor del Barça, tot i que els de Paco Flores han arribat a la mitja part guanyant 2 a 0, gràcies a dues dianes d’Ismael i Merino. Però a la segona part ha aparegut Giovani dos Santos per igualar el partit en dos minuts. Màxima emoció en un partit que es pintava de costellada i encara més quan Rubén Castro ha superat Jorquera amb una gran baselina. Semblava que el Nàstic tenia el partit controlat, però l’expulsió de Morales per dues grogues i un tercer gol en pròpia porteria de Matellán després d’una falta no xiulada de la davantera blaugrana, han tornat a posar el marcador en taules. En l’últim sospir Ezquerro ha fet el 3 a 4 després que Pinilla veiés la vermella per protestar.
La dada positiva ha esta la reaparició en partit d’Óscar López, que ha estat titular.