gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic celebra el Dia Mundial del Síndrome de Down

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha realitzat aquest vespre un entrenament conjunt entre els nens i nenes del Nàstic Genuine i els jugadors del primer equip grana amb motiu del Dia Mundial del Síndrome de Down, que es celebrarà demà, dimarts.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha realitzat aquest vespre un entrenament conjunt entre els nens i nenes del Nàstic Genuine i els jugadors del primer equip grana amb motiu del Dia Mundial del Síndrome de Down, que es celebrarà demà, dimarts.

Aprofitant l’entrenament setmanal que l’equip del Nàstic Genuine realitza els dilluns, tots els integrants del primer equip, incloent cos tècnic, han volgut donar una sorpresa molt especial a tots els joves futbolistes que formen part “del millor equip de la història del Nàstic”. Els ídols del primer equip han saltat a la gespa un cop iniciada la sessió, deixant bocabadats a petits i grans, i han compartit amb ells una gran estona de futbol i diversió sobre el camp de gespa artificial del futbol base.

A més a més de la part esportiva grana, encapçalada pel director esportiu Emilio Viqueira, cal destacar l’assistència del president Josep Maria Andreu, i d’altres membres del consell d’administració de la SAE.

Amb actes com el d’avui, el Nàstic segueix mostrant la seva voluntat de treballar per a fer créixer el projecte del Nàstic Genunie. Cal recordar que el Gimnàstic de Tarragona, juntament amb LaLiga i la Fundación LaLiga, fa mesos que treballa en la creació d’una lliga de futbol per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual, fruit de la voluntat de l’entitat grana d’aconseguir integrar al màxim el futbol per a persones amb DI en la realitat futbolística espanyola.

gimnastic-ucrania