gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic celebra la diada de Sant Jordi a la Rambla Nova

Xavi Molina, Álvaro, Maikel Mesa, Fali i Djetei han compartit una jornada d’autògrafs i fotografies.

Xavi Molina, Álvaro, Maikel Mesa, Fali i Djetei han compartit una jornada d’autògrafs i fotografies.

El 23 d’abril és sinònim de roses i llibres. A Tarragona també significa ser-hi presents a la Rambla Nova per compartir un dia de celebració i festivitat, compaginant-ho en la jornada laboral de cadascú. Un any més, el Gimnàstic de Tarragona ha volgut compartir aquesta Diada amb tots els tarragonins.

Després de la sessió d’entrenament matinal, el capità Xavi Molina, juntament amb Álvaro Vázquez i Maikel Mesa han atès a tots els seguidors a l’estand del Club Gimnàstic, situat a la Rambla Nova, a l’alçada del Teatre Tarragona. Els tres jugadors del primer equip han dedicat unes postals personalitzades a tots els nastiquers que s’han apropat fins a la carpa.

Per la tarda, des de les 17 hores, Fali i Djetei han agafat el testimoni de les signatures. Davant de la demanda dels seguidors, els dos futbolistes han superat les dues hores d’atenció, fins a esgotar les postals personalitzes amb la imatge dels respectius jugadors. En aquest cas, les fotografies han estat múltiples i s’han signat des de bosses, gorres i d’altres productes de marxandatge. En aquesta franja, també hi ha assistit el president Josep Maria Andreu, que no s’ha volgut perdre la jornada a la Rambla Nova de Tarragona.

gimnastic-ucrania