gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb el projecte “Tapones para una nueva vida”

El Gimnàstic de Tarragona se suma al projecte de la Fundació SEUR “Tapones para una nueva vida”, que fa possible que nens i nenes rebin tractaments mèdics i ortopèdics no coberts pel sistema públic sanitari.

El Gimnàstic de Tarragona se suma al projecte de la Fundació SEUR “Tapones para una nueva vida”, que fa possible que nens i nenes rebin tractaments mèdics i ortopèdics no coberts pel sistema públic sanitari. A través del reciclatge de taps de plàstic es recapten fons per a fer el finançament dels tractaments, a banda d’evitar també l’emissió de CO2, principal gas causant del canvi climàtic.

A partir d’ara, tots els taps de plàstic que es generin al Nou Estadi el Nàstic els dedicarà a aquesta causa. En col·laboració amb el site de Tarragona de BASF s’ha fet ja una entrega benèfica de 24 palets, amb 480 caixes que inclouen 240.000 taps de plàstic. En total 60 tones de taps.

Entre els nens i nenes que s’estan beneficiant de “Tapones para una nueva vida” hi ha la Laia, una nena de Tarragona de 12 anys, que ha rebut aquest dimecres 12.000 euros per a una teràpia de Modificació de Conducta. A més, també ha rebut una samarreta oficial amb el seu nom, un conte del Nàstic i una col·lecció infantil Trazo, entregada per l’editorial Signo editores.

L’entrega s’ha fet sobre la gespa del Nou Estadi amb la presència del president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu Prats, i el gerent de SEUR Tarragona, José Manuel Cárabe.

D’aquesta manera el Nàstic continua amb el seu projecte de responsabilitat social, que vol promoure la integració, la inclusió i el suport als projectes socials. Més enllà de la vessant esportiva i professional, el club es vol implicar amb projectes com “Tapones para una nueva vida” que té un retorn important a la societat.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu ha assegurat que “es un orgull poder col·laborar amb aquest projecte de la Fundació SEUR i de la mà també de BASF i ajudar així a tants nens i nenes que necessiten tractament mèdic. En els partits que juguem al Nou Estadi generem molts taps a les barres i res millor que poder reutilitzar-los amb finalitats solidaries com les que persegueix el projecte.”

De la seva banda, José Manuel Cárabe, gerent de SEUR Tarragona, apunta que “el nostre compromís com a companyia és estar a prop de la societat i fer tots el possible per a millorarla i, si d’alguna cosa estem especialment orgullosos és de poder ajudar a la infància més desprotegida y necessitada gràcies a la logística solidària de la Fundación SEUR i el seu projecte estrella ‘Tapones para una nueva vida®'”.

Des de l’inici del projecte, aquesta programa ha ajudat a 146 menors, recollint 4.706 tones de taps de plàstic per un valor de més d’un milió d’euros.

gimnastic-ucrania