gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb el maratonià i tarragoní Dani Jiménez

4 maratons en 4 dies per una causa solidària

El nastiquer Dani Jiménez, conegut com The Barber Run, ha iniciat avui el repte solidari de disputar quatre maratons en 4 dies a la Quadrortathon de Gozzano, al nord-oest d’Itàlia.

La primera de les 4 proves ha arrencat aquest matí a les 8 hores i únicament la disputen una vintena de corredors. El tarragoní recorrerà una distància total de 168 km solidaris amb l’objectiu de recaptar fons, com a mínim 2 € per cada 1.000 metres superats, per la recerca mèdica de l’epilèpsia mitjançant l’Associació ‘Si jo puc, tu també #Epilep (Epilepsia)’, d’on és ambaixador. Tothom i pot col·laborar mitjançant el web www.migranodearena.org.

El Gimnàstic de Tarragona ha donat suport al tarragoní i soci nastiquer des de l’inici, de fet, el mateix maratonià afrontarà una de les proves amb la samarreta del Nàstic personalitzada per l’ocasió. Dani Jiménez va recollir la indumentària al Nou Estadi Costa Daurada, abans de viatjar a Itàlia.

Sobre Dani Jiménez @thebarberrun

El barber de professió i corredor de 32 anys, nascut a Tarragona i soci del Nàstic, és un exemple de solidaritat. Des del 2019 totes les proves de fons que disputa, corresponents a la distància de 42.195 km, són de caire solidari i per afavorir a entitats i associacions que lluiten contra el càncer infantil, l’Alzheimer o l’epilèpsia, com en aquesta darrera aventura.

Aquest 2022 superarà el seu record de maratons anuals, ja que en aquest inici ja n’ha disputat 15, sense comptar les quatre de la Quadrortathon.

A més, el passat 24 d’octubre de 2021, es va considerar el maratonià més jove en arribar a les 50 maratons disputades (actualment n’acumula 71).

Des del Gimnàstic de Tarragona li donem molts d’ànims per superar aquest nou repte, i alhora, per aconseguir la quantitat econòmica marcada per cadascun dels quilòmetres que afrontarà.

 

gimnastic-ucrania