gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb la I Cursa de la Dona als Pallaresos

Més de 570 inscrits en la cursa per la Lluita contra el càncer de mama

El Gimnàstic de Tarragona es suma a la iniciativa de l’Ajuntament dels Pallaresos per recaptar fons per la Lluita contra el càncer de mama. La I Cursa de la Dona tindrà lloc aquest diumenge, a partir de les 10 hores, i tindrà tres recorreguts: 7 km, 4 km i un de simbòlic pels voltants de la sala polivalent dels Pallaresos.

Les inscripcions ja s’han tancat amb més de 570 corredores i corredors, sumant més de 3.000€ recaptats i més de 70 donants que han aportat material, entre ells, el Gimnàstic de Tarragona. El president Josep Maria Andreu ha fet entrega d’una samarreta rosa signada per tota la plantilla, que es sortejarà entre tots els participants, a la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament dels Pallaresos, Araceli Molina. A hores d’ara encara es poden fer donatius a fila zero, disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament dels Pallaresos.

Aquesta cita social i solidària dels Pallaresos es suma a la del cap de setmana passat, on gairebé 4.000 persones van assistir a les I Jornades Modernistes del Camp de Tarragona. El Gimnàstic de Tarragona també es va sumar facilitant elements del Museu grana per exposar i el president, Josep Maria Andreu, i el director general, Lluís Fàbregas, van assistir-hi.

gimnastic-ucrania