gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides Tarragona

La ruta de la XXVII edició passa pel Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona continua col·laborant en accions solidàries d’associacions del territori. Avui, amb la XXVII Marxa de la Solidaritat que anualment organitza Mans Unides Tarragona.

L’acció solidària té una durada de 18 mesos i l’objectiu econòmic és recaptar 46.750.000 € per col·laborar en l’Enfortiment del dret a l’aigua i territori de pobles originaris a Apurimac (Perú).  En total, 200 persones es beneficiaran d’aquesta causa.

L’itinerari de la ruta solidària 2022 ha tingut presència al Nou Estadi i ha comptat amb la participació de gairebé 400 alumnes del Col·legi Sant Pau, Escola Joan XXIII, Vedruna Sagrat Cor, Col·legi El Carme, Lestonnac de Tarragona i Teresianes Tarragona. Tots ells han partit a primera hora del matí des del Camp de Mart i s’han desplaçat fins al Loreto, posteriorment marxa fins al Nou Estadi per realitzar activitats des de la zona de Preferent i tornada al punt d’inici, el Camp de Mart.

Al Nou Estadi, els participants han realitzat una fotografia conjunta amb la plantilla del primer equip. El responsable d’RSC del Nàstic, Jose Maria Andreu Solé, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda al recinte esportiu, que aquest any compleix el 50è aniversari, i donar suport a la causa benèfica que realitza Mans Unides Tarragona amb la col·laboració dels centres educatius i del Nàstic. Després, els capitans Joan Oriol i Pol Domingo han llegit el manifest del projecte a Apurimac.

Dintre del torn de paraula, Dolors Segura, representant de Mans Unides també ha enviat un missatge a tots els participants en la Marxa abans de la interpretació de diferents cançons per part de Pere Boluda i donar per finalitzat l’acte.

gimnastic-ucrania