gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic competirà en el món dels videojocs

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Virtual Football Organization (VFO) signen un conveni de col·laboració per a que l'entitat grana sigui un dels equips oficials participants en aquesta competició d'EA SPORTS FIFA a Espanya en la modalitat Clubes Pro. En aquesta modalitat en línia poden jugar simultàniament 11 vs 11 jugadors.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Virtual Football Organization (VFO) signen un conveni de col·laboració per a que l’entitat grana sigui un dels equips oficials participants en aquesta competició d’EA SPORTS FIFA a Espanya en la modalitat Clubes Pro. En aquesta modalitat en línia poden jugar simultàniament 11 vs 11 jugadors.

El Nàstic inicia la ‘pretemporada’ de la competició VFO. A partir d’avui tots els jugadors d’EA SPORTS FIFA de les plataformes Xbox, PlayStation i PC que estiguin interessats en apuntar-se per fer les proves amb l’equip del Gimnàstic de Tarragona, ja poden omplir el formulari amb les seves dades, i properament se’ls informarà de les diverses accions que està preparant el club.

Inscriu-te a www.gimnasticdetarragona.cat/nasticvfo

gimnastic-ucrania