gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic compleix 133 anys

El Club Gimnàstic de Tarragona celebra 133 anys de vida aquest divendres 1 de març i, per això, els representants de les seccions han estat els encarregats de bufar les espelmes del pastís.

El Club Gimnàstic de Tarragona celebra 133 anys de vida aquest divendres 1 de març. Des de la seva fundació el 1886, milers d’esportistes han marcat la trajectòria de l’entitat poliesportiva més antiga de l’Estat Espanyol i, per això, els representants de les seccions han estat els encarregats de bufar les espelmes del pastís del 133è aniversari, fet per Tradicionarius.

Geberiy Dembaga (atletisme), Dana Giralt (patinatge en línia), Rubén Almazán (Nàstic Genuine), Mairena García (futbol sala), Alexandre Lluesma (tennis i pàdel), Marina Sabaté (gimnàstica rítmica), Marc Blanco (pilota), Laia Figuerola (patinatge artístic), Álvaro Barreneche (tennis taula) i Marc Grau (futbol base) han volgut felicitar al Nàstic pels seus anys de vida i li han desitjat el millor de cara al futur.

Tots ells han estat acompanyats pel president, Josep Maria Andreu, i bona part del Consell d’Administració de la SAE i de la Junta Directiva del Club, que han volgut celebrar també l’aniversari.

Tota la història del club des de la seva fundació fins l’actualitat es pot conèixer de primera mà al Museu del Club de l’Avinguda Catalunya, on es recullen aquests 133 anys amb imatges, objectes i cartells que repassen els moments més destacats.

gimnastic-ucrania