gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic empata contra el Recreativo

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 1 gol contra el Recreativo de Huelva, en una partit marcat per l’expulsió de Campano en el 42′, una acció molt discutida pel públic.
El Recre necessitava una victòria per continuar somiant amb Europa, i els tres punts eren vitals pels de Tarragona de cara la permanència, però finalment s’han hagut de conformar amb el repartiment de punts.
Els de Huelva s’han avançat al minut 10 gràcies a la connexió entre Uche i Pongolle. Era un cop d’aigua freda pel Nàstic, que ha durat ben poc, ja que Javi Portillo ha empatat en el 15′ després d’una falta indirecta. Els de Tarragona han anat a pel partit, però l’expulsió de Campano ha frenat la progressió grana.
El Recreativo ha dominat l’inici de la segona part, fent valer la superioritat numèrica, però el Nàstic no s’ha arrugat i ha disposat de bones accions, protagonitzada alguna per Grahn, que tornava després de la seva lesió. D’altra banda, els de Huelva aprofitaven la velocitat dels seus davanters, però el marcador ja no s’ha mogut, i l’empat ha estat inevitable. Amb la derrota de l’Athletic i del Llevant, el punt aconseguit es converteix en molt important.

gimnastic-ucrania