gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic entrega 1.775€ solidaris a La Muntanyeta

El Gimnàstic de Tarragona ha entregat a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta 1.775€ recaptats durant la jornada solidària que es va fer diumenge 14 d’octubre en el partit Nàstic-Alcorcón.

El Gimnàstic de Tarragona ha entregat a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta 1.775€ recaptats durant la jornada solidària que es va fer diumenge 14 d’octubre en el partit Nàstic-Alcorcón. Aquests diners aniran destinats a projectes d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet l’entrega dels diners a la presidenta de l’Associació, Rosa Maria Rizo, en un acte celebrat al Nou Estadi.

Les dues entitats han signat un acord de col·laboració per a realitzar actuacions puntuals de promoció conjunta amb la voluntat de donar visibilitat a les seves diferents activitats i projectes. Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, el Nàstic continua amb el seu programa de responsabilitat social ajudant a les entitats i organismes del territori en accions de caire social i solidari.

En aquest sentit, La Muntanyeta ha organitzat aquest diumenge 18 de novembre la 10a edició de la caminada solidària, que sortirà des del Balcó del Mediterrani i arribarà al barri de Sant Pere i Sant Pau després de recórrer la costa tarragonina. Tota la informació de la caminada es pot trobar a: www.appctarragona.org.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona i la Fundació La Muntanyeta són entitats sense ànim de lucre dedicades a l’atenció integral de persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars. La seva finalitat és defensar els seus drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

gimnastic-ucrania