gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic es proclama subcampió de la Lliga Catalana

17 podis per als ‘rollers’ grana

Aquest passat cap de setmana la secció de patinatge en línia va assolir la segona posició de Catalunya, amb 17 podis grana, en l’última jornada de la Lliga Catalana, coorganitzada pel propi Nàstic i la Federació Catalana de Patinatge; a més de la col·laboració del Patronat d’Esports i l’Ajuntament de Tarragona.

A la jornada hi van participar més de 130 patinadors de diferents categories, tant federats com populars, i 31 dels quals van defensar els interessos del Nàstic de Tarragona.

La present Lliga ha constat de quatre jornades, dues de les quals s’han disputat a la nova pista de l’Anella Mediterrània. A la conclusió d’aquestes, El Nàstic ha aconseguit la medalla de plata per equips. Els campions han estat el Club Cobra Prat i la tercera posició l’ha ocupat el Club Ciutat del Prat.

Els 17 podis assolits pel conjunt grana els han aconseguit:

Populars:
Magí Pijoan, or en prebenjamí
Arlet Martí, or en prebenjamí
Mireia Martínez, plata en prebenjamí
Aina Piñas, bronze en prebenjamí
Lucia Sánchez, or en benjamí
Alma Hernández, plata en benjamí
Pep Salvadó, or en benjamí
Ariadna Márquez, or en aleví
Ivan Rivera, or en aleví
Maria Palos, bronze en infantil
Sergio Rivero, plata en infantil
Alba Menéndez, or en cadet

Federats:
Amaya Jimeno, bronze en benjamí
Lluc Nogués, or en aleví
Paula Espín, plata en aleví
Carla Plana, bronze en infantil
Alberto Jimeno, bronze en màster 40

Amb aquesta competició, el Nàstic tanca el seu millor any després de quasi una dècada de la seva fundació. En aquests deu anys, la secció s’ha proclamat campiona de la lliga nacional femenina (infantil/aleví) i màxima medallista dels campionats d’Espanya, amb pluja de medalles també en tots els Campionats Catalans i participacions internacionals.

Des de la secció es fa un molt bon balanç i s’agraeix que des de fa un any es compti amb instal·lacions específiques per aquest esport a Tarragona, que faran créixer en quantitat i qualitat aquesta disciplina esportiva.

Fotografías de Eric Ribé.

gimnastic-ucrania