gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic eSports arrenca la temporada 2020-2021

Competicions en les plataformes PS4, XBOX i PC

Els tres equips del Nàstic eSports han iniciat aquesta setmana els respectius campionats de lliga. Aquesta temporada, com a novetat, el Gimnàstic de Tarragona recupera la plataforma XBOX per competir en la modalitat per equips d’ 11 vs 11.

Els encarregats de capitanejar les tres plantilles són Jordi Valls (Jordi Malix) a PC, que inicia la 9a temporada i 4t any natural al capdavant de l’equip; Marc Príncep (Comandante-Marky), que s’estrena amb el braçalet del Nàstic a PS4; i Alejandro Miramontes (Content96x), que engega una nova etapa a la plataforma d’XBOX.

Els tres capitans, tots ells socis i seguidors del Nàstic, han comentat els objectius i com es presenta la nova temporada en les respectives lligues a les instal·lacions del Nou Estadi; on han rebut les samarretes oficials grana de mans del director esportiu dels eSports, Domi García; i el responsable de màrqueting de l’entitat, Jose Maria Andreu Solé.

Jordi Valls, en PC, el més veterà dels capitans, ha explicat que “ens fa moltíssima il·lusió jugar l’Europa League aquesta temporada”, en un nou curs a la màxima categoria.

En XBOX, el capità Alejandro Miramontes ha parlat de l’objectiu que no és altre que “entrar a Europa i deixar l’equip d’XBOX el més alt possible, en l’any de retorn a la plataforma”, on la plantilla partirà des de la Segona Divisió.

El tercer dels capitans, Marc Príncep, en la modalitat de PS4 ha estat clar en afirmar que “primer cal mantenir la categoria -2a Divisió- i, si es dóna la possibilitat, intentarem pujar a la primera divisió d’VFO”.

Per la seva part, el director esportiu, Domi García, ha assegurat que “seguim creixent en les diferents plataformes i aquest any apostem per potenciar el canal de Twitch que relacionaran els equips dels eSports amb el primer equip”.

Finalment, Jose Maria Andreu Solé, el responsable de marketing de l’entitat, els ha desitjat sort a tots tres esperant que “s’assoleixin els objectius marcats des de l’inici per situar els equips el més amunt possible en les respectives lligues i donar continuïtat al projecte”.

Cal recordar que el Gimnàstic de Tarragona va ser un dels clubs pioners d’Espanya en iniciar-se en les competicions online en la modalitat Clubs Pro d’ 11 vs 11 del vídeojoc FIFA i actualment supera els 5000 seguidors al compte oficial del Nàstic eSports a Twitter (@NasticeSports)

gimnastic-ucrania