gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic eSports tanca les seves plantilles per a les Lligues VFO

El proper dilluns 30 de gener comença la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 17, on el Nàstic és un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports)

El proper dilluns 30 de gener comença la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 17, on el Nàstic és un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

En la competició participaran clubs reals com el Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Betis, Sevilla, Espanyol, entre d’altres; també marques com Philips o Lenovo, que han apostat per tenir el seu equip d’esports electrònics.

A la plataforma de PS4, el Nàstic lluitarà per pujar a Primera Divisió juntament amb els següents equips: Cádiz C.F. eSports, UCAM Murcia, Levante UD eSports, CD Lugo eSports, eSports CF Reus, CD Tacón, PAM, eHawkerz, UNYK eSports, Convicted Team, Respect FC, FC Mayango i Gentlmen SAD.

A la plataforma de XBOX, el Nàstic jugarà també a Segona Divisió juntament amb els següents equips: Cádiz C.F. eSports, eSports CF Reus, AD Ceuta eSports, Mérida AD, CD Badajoz eSports, PAM, Messías FC, Andaluces FIFA Club, SummirGaming FC, TEAM BLACKBULL, HAKASFCH, Classic Rookies i VFO La Masía.

El Nàstic eSports a la plataforma de PC jugarà a la Primera Divisió.

Les plantilles de cada plataforma del Nàstic eSports estan compostes pels següents jugadors:

NÀSTIC eSports PS4

1 – EspinGuiraoM7 – POR
93 – xSanchez-93 – POR
4 – MiGuelCheca – DFC
21 – isasievski – DFC
19 – Onfire_79 – LT
90 – luca990itve – LT
17 – Marklenders2000 – LT
26 – Gomez26-RV – MCD
15 – Raspuu21 – MCD
6 – zKiliaaaN – MV
7 – IrishBhoy7 – MV
5 – RoDrY-GaRcY – MV
9 – Dislayer5 – EXT
46 – xWarrior46 – EXT
11 – dikito_kie – EXT
10 – CyR-MuNiaiN-xX – DC

Capità:

Miguel Ángel Checa Pardo “Miguelcheca”, resident a Tarragona, és el capità en PS4. És un dels membres més veterans de la comunitat actual a FVPA. Va ser fundador i mànager de Galacticos CF durant 4 temporades a 1ª Divisió, arribant a competir a la Champions League. Ha estat campió de la Copa Autonòmiques amb la Selecció Catalana i campió de la 1ª One Day Cup Warner. Porta 9 temporades competint i ha exercit de capità durant 2 anys.

NÀSTIC eSports XBOX

plantillaxbox

92 – XxTITO17xX – POR
84 – Stami |84| – POR
8 – MATORV2 – DFC
3 – Panchi |94| – DFC
4 – Marine KG Bdd – DFC
96 – ContentSphere96 – LT
22 – Wolo HD – LT
14 – Gravesinha – MCD
74 – WikiMbauer74 – MCD
23 – kach360 – MD
5 – KaPitT4N S4LaMi – DC
9 – redfire1988- DC
7 – EL CASTIGADOR Z – DC
10 – Anthony |10| – DC

Capità:
Germán Toledo Tàpia “Kapit4n S4lami”,
resident a Cerdanyola del Vallès, és el capità del Nàstic eSports a la plataforma de XBOX. Té molta experiència en la competicions de Clubs Pro i gestionant equips. Porta 7 temporades competint, 6 d’elles com a capità. Va ser campió del Torneig EpicMonday, campió del FVPA Europe League Temporada #2 i Campió Seleccions Autonòmiques VI.

NÀSTIC eSports PC

PLANTILLA_pc

1 – Ikerino98TF POR
5 -Jordi_Malix DFC
4 – Bilbo_DFC DFC
3 – Belcepelos DFC
2 – Galenomeza LI
99 – NAST-Mamo LD
69 – VFalcon-81- MCD
22 – Moyano_n22 MVI
10 – Hilera MC
21 – VillaMLG|7| MC
7 – pippel_bcn MC
8 – jesulau MCO
17 – susumakusu DC
11 – _Makyz_JR DC

Capità:
De Gandesa és Jordi Valls Solé “Malix”, capità del Nàstic eSports per a PC. Capità i fundador de Zombies Party, un dels clubs més veterans a la plataforma. S’ha mantingut a 1ª Divisió molts anys, fins i tot s’ha classificat per a competicions europees. Porta 15 temporades competint, totes elles de capità.

El compte oficial de Twitter de la divisió d’esports electrònics del Nàstic és @nasticeSports

gimnastic-ucrania