gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic eSports comença la cinquena temporada a la VFO

El Nàstic continuarà una temporada més a la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 18, com un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

El Nàstic continuarà una temporada més a la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 18, com un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

A la competició participaran clubs reals com València CF, Sevilla CF, RCD Espanyol, Cádiz CF, Levante UD, Real Zaragoza, entre d’altres. Però també marques com Philips o Lenovo, que han apostat per tenir el seu equip d’esports electrònics. També serà la segona temporada de l’equip virtual del programa de televisió esportiu “El Chiringuito”.

A la plataforma de PS4 es jugarà a Segona Divisió, després de l’ascens directe en la temporada 4 de la VFO i el Nàstic eSports a la plataforma de PC jugarà a la Primera Divisió.

El compte oficial de Twitter de la divisió d’esports electrònics del Nàstic és @nasticeSports.

Les plantilles de cada plataforma del Nàstic eSports es composen pels següents jugadors:

 

plantillaps4_temp5NÀSTIC eSports PS4

92 – Oscarcinho_ – POR
5 – blanco_f9 – DFC
4 – Peloxocho1997 – DFC
14 – xXJooSee07Xx – DFC
15 – CoMaNdAnTe-MaRkY – LI
3 – javi_7romero – LD
99 – Kokifali – MCD
74 – WikiMbauer74 – MCD
13 – sergired – MCD
69 – Elfenlied69 – MI
11 – aitorm_u – MCO
10 – Kalipon10 – MCO
9 – xDaninh0_ – DC
7 – luisete_villa – DC
41 – Chelu – DC

Capità:

Rafael Jiménez Jarque “Fali”, jugador del primer equip, que es va sumar com a capità a l’equip del Nàstic eSports PS4 la passada temporada, aconseguint l’ascens directe a Segona Divisió. Fali es va convertir en el primer futbolista professional en defensar el mateix escut en les dues disciplines: la real, LaLiga 1| 2 | 3 i com a capità, l’electrònica. Cal esmentar que el jugador valencià fa quatre temporades que juga en aquesta modalitat, mostrant unes grans habilitats en els comandaments de la PS4.

plantillapC_tempora5NÀSTIC eSports PC

1 – IkerinoTF – POR
5 – Jordi_Malix – DFC
4 – Bilbo_DFC – DFC
33 – beware0rz – DFC
99 – NAST-Mamo – LD
3 – Belcepelos – MCD
17 – VFalcon-81- – MCD
6 – bananorz6 – MCD
22 – Moyano_n22 – MVI
13 – Hilera – MC
11 – pippel_bcn – MC
10 – jesulau – MCO
7 – _Makiz_JR – DC
9 – Metal1k0 – DC
8 – GuillemC9 – ED

Capità:

Jordi Valls Solé “Malix” és de Gandesa i torna a ser el capità del NàsticeSports per a PC. Capità i fundador de ZombiesParty, un dels clubs més veterans a la plataforma, s’ha mantingut a 1a Divisió molts anys i, fins i tot, s’ha classificat per a competicions europees. Porta 20 temporades competint, totes elles de capità.

gimnastic-ucrania