gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic eSports ja té capitans per a la VFO

El Nàstic va convidar ahir, als seus capitans a la Liga Virtual Football Organization de Fifa 17, en la modalitat d'11 contra 11 en línia, a veure el partit corresponent a la jornada 18 de Laliga 1|2|3 al Nou Estadi.

El Nàstic va convidar ahir, als seus capitans a la Liga Virtual Football Organization de Fifa 17, en la modalitat d’11 contra 11 en línia, a veure el partit corresponent a la jornada 18 de Laliga 1|2|3 al Nou Estadi.

Els capitans de l’equip del Nàstic eSports seran:

Miguel Ángel Checa Pardo “Miguelcheca”, resident a Tarragona, és el capità en PS4. És un dels membres més veterans de la comunitat actual a FVPA. Va ser fundador i mànager de Galacticos CF durant 4 temporades a 1ª Divisió, arribant a competir a la Champions League. Ha estat campió de la Copa Autonòmiques amb la Selecció Catalana i campió de la 1ª One Day Cup Warner. Porta 9 temporades competint i ha exercit de capità durant 2 anys.

Germán Toledo Tàpia “Kapit4n S4lami”, resident a Cerdanyola del Vallès, és el capità del Nàstic eSports a la plataforma de XBOX. Té molta experiència en la competicions de Clubs Pro i gestionant equips. Porta 7 temporades competint, 6 d’elles com a capità. Va ser campió del Torneig EpicMonday, campió del FVPA Europe League Temporada #2 i Campió Seleccions Autonòmiques VI.

De Gandesa és Jordi Valls Solé “Malix”, capità del Nàstic eSports per a PC. Capità i fundador de Zombies Party, un dels clubs més veterans a la plataforma. S’ha mantingut a 1ª Divisió molts anys, fins i tot s’ha classificat per a competicions europees. Porta 15 temporades competint, totes elles de capità.

Els jugadors que estiguin interessats a fer les proves hauran d’enviar un missatge directe al compte de twitter @capitanesVFONas indicant el seu nickname, correu electrònic, telèfon i plataforma (PS4, XBOX o PC) on volen fer les proves.

Seguirem informant en el nostre compte oficial @NasticTarragona, @NasticeSports y @capitanesVFONas.

Molta sort a tots.

gimnastic-ucrania