gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic fa kilòmetres pel càncer infantil

Caminada de 5 km per recaptar fons

El Gimnàstic de Tarragona i especialment l’equip Genuine i la secció de rítmica s’uneixen per sumar kilòmetres amb l’objectiu de recaptar el màxim nombre de fons a favor de la investigació del càncer infantil a l’Hospital Vall d’Hebron.

Demà, dissabte 15 de maig, a partir de les 12 h, la marxa grana sortirà des de les instal·lacions del Nou Estadi i recorrerà l’Arrabassada, el Miracle i posterior tornada a La Budallera. En total es faran 5 kilòmetres que serviran per a que tots els nastiquers que hi vulguin participar, puguin fer la seva aportació econòmica i solidària.

Aquesta iniciativa impulsada pel Nàstic sorgeix d’una família que al seu fill, en Pau, li van detectar un osteosarcoma i han iniciat aquesta lluita solidària per contribuir a la causa i continuar avançant en la investigació del càncer infantil.

Tots els qui vulguin col·laborar demà ho podran fer amb una guardiola destinada per l’ocasió. Mentre els que no puguin unir-se a la caminada del Nàstic poden contribuir mitjançant el web www.kmcontraelcancerinfantil.org

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania