gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine afronta una nova fase de LaLiga Genuine Santander

Aquest cap de setmana a Màlaga

Els jugadors del Nàstic Genuine ja estan preparats per viatjar a terres andaluses i disputar la segona fase de LaLiga Genuine Santander 2021-2022; amb seu a Màlaga, aquest cap de setmana, i a Cadis, el vinent. L’equip dirigit per Rafel Magrinyà va realitzar la darrera sessió preparatòria ahir a la tarda a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada.

El divendres al matí, a les 9 h, l’expedició grana partirà en tren fins a Màlaga per participar en la cerimònia de benvinguda que es realitzarà, a partir de les 20 hores, a La Rosaleda. El Fundación Málaga CF serà l’equip amfitrió i participaran 18 dels 42 equips de la competició.

Els 16 jugadors convocats pel tècnic grana són: Héctor Martínez, Cristian Sayago, Raúl Iglesias, Kevin Gutiérrez, Cyro Almazán, Víctor Galdón, Aaron Cortés, Aaron Oya, Ricard Domínguez, Joan Josep Gonzales, Bryan Martínez, Miguel Ruiz, Javier Jose Sarabia, Oriol Clavaguera, Jordi Rofes i Arnau Palomas. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament de Maria Encarnación Uget de Resayre, Gustavo Alonso i Manuel García.

Els partits es jugaran dissabte en horari de matí i tarda i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments:

Dissabte, 14 de maig, a les 13 hores: Fundación Club Atlético de Madrid – Nàstic
Dissabte, 14 de maig, a les 20 hores: Nàstic – Real Sociedad Fundazioa
Diumenge, 15 de maig, a les 10 hores: Real Betis Balompié – Nàstic

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania