gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine al TEDx Plaça del Fòrum

El projecte Nàstic Genuine present del TEDex Plaça del Fòrum

Mireia Pons i Conxita Esteve van ser dues de les protagonistes del TEDex Plaça del Fòrum.

Ahir divendres va tenir lloc a Tarragona la segona edició del TEDex Plaça del Fòrum, una inciativa que busca compartir les experiències de gent molt diversa a partir de xerrades, molòlegs i vídeos d’una drada màxima de 18’.

Dues de les protagonistes d’aquesta edició del TEDex van ser la Mireia Pons i la Conxita Esteve. La Mireia és una noia amb Síndrome de Down que participa en el projecte Nàstic Genuine, l’equip de futbol del Nàstic per a nois i noies amb discapacitat intel·lectual. La Conxita, de la seva banda, és la directiva responsable d’aquest projecte, i una de les impulsores incials del mateix.

Totes dues van mantenir una conversa distesa sobre l’escenari del Teatre Metropol, seu del TEDx d’enguany, parlant sobre el dia a dia de la Mireia i sobre la seva particular manera de veure el món. Sota el títol “La mirada dels altres”, Esteve va entrevistar a la Mireia sobre aspectes tant diversos com la seva feina, els seus hobbies o la seva manera de viure el futbol. La reflexió final de la Mireia, “Faig coses normals. Jo soc la diferent” va arrancar una sonora ovació per part del públic que omplia el Metropol.

Des del Gimnàstic estem molt orgullosos d’haver pogut ficar un granet de sorra per controbuir a fer realitat el lema del TEDx Plaça del Fòrum “I si ho fem diferent?”.

gimnastic-ucrania